LinkedIn

Vi har skapat ett par grupper på LinkedIn som hjälper dig att hålla kvar kontakten med dina studiekompisar. Följande grupper kan vara aktuella för dig som dbwebbare.

Även följande kan vara aktuell för dig som tar examen i programvaruteknik.

Programvarutekniker@BTH » Denna grupp är för de som har en, eller är på väg att ta en examen i Programvaruteknik från BTH. Ursprunget till gruppen är de som gick den klassiska utbildningen i “Programvaruteknik”, numer kallas den “Software Engineering”. Studenter från Webbprogrammering får en examen i Programvaruteknik och har en given plats i denna gruppen. Det finns även civilingenjörsutbildningar som ger en examen i Programvaruteknik. Dessa äkta programvarutekniker hittar du i denna gruppen som går tillbaka till första gången som programmet gavs vid BTH, året 1990. Det finns alltså mer än två sekel av duktiga och erfarna programvarutekniker i denna gruppen.


Mikael Roos på LinkedIn »

Arkiverade grupper

Följande grupper är arkiverade och används inte längre.

Webbprogrammering och Databaser (dbwebb.se) » Denna grupp är för dig som gått en eller fler av kurserna på dbwebb, eller är en aktiv dbwebbare på dbwebb.se, allt eftersom gruppen fylls på så får du en grupp av duktiga webbutvecklare och webbprogrammerare som även kan en hel del webbdesign. Det är en grupp för alla oss som är, och har varit, aktiva dbwebbare.

Webbprogrammering (WIP) @ BTH » Denna grupp är för dig som går eller gått ut kandidatprogrammet Webbprogrammering eller programmet “Webb, Internet och Programvaruteknik” som det kallades för årgångarna -09 och -10. Båda programmen är också kända under förkortningen WIP. Detta är en grupp för webbprogrammerare som kan sin programmering.