Projektassistent sökes till wec360 AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

regexp-master

  • Inlägg: 131
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Projektassistent sökes till wec360 AB

Inlägg16 apr 2018, 12:38

Vi söker nu driven projektassistent till vår produktion i Örebro. Är du intresserad och vill bli vår nya kollega på wec360 AB är du varmt välkommen med din ansöka redan idag!
wec360° är ett av Sveriges ledande företag inom 3D-visualisering mot framförallt bygg- och fastighetsbranschen, med kunder som Skanska, Peab, HSB, Riksbyggen, Friends Arena med flera. Våra produkter hjälper våra kunder i deras sälj- och marknadsprocesser.

Söker du nya utmaningar? Idag arbetar du kanske i en roll som projektledare, projektkoordinator, eller produktionsledare och vill vidareutvecklas i ett växande, innovativt entreprenörsbolag inom 3D – sök dig till oss!

VILL DU ARBETA MED ATT UTVECKLA OCH SKAPA RESULTAT FÖR VÅRA KUNDER?
Vi söker dig som har bakgrund administrativt eller kreativt arbete och vill driva våra 3D-visualiseringsprojekt tillsammans med våra projektledare.

Du kommer att fungera som en stödfunktion till de övriga i produktionsteamet. Det innebär att du hjälper projektledaren att se till projektmål uppnås, planera och organisera projektet och följer upp aktiviteter inom respektive projekt. Du samverkar och får saker gjorda, kommunicerar och engagerar dina medarbetare.

Du kommer ha en tät dialog med våra underleverantörer, inredare och givetvis övriga i projektteamet. Arbetet kräver att du är bekväm med att arbeta efter deadlines och ställer stora krav på struktur och ordning.

Vi förväntar oss att du tar eget ansvar, är lösningsorienterad, tar initiativ och sätter kund och medarbetare i fokus. Då vi arbetar med ständiga förbättringar är det viktigt att du är positiv och flexibel.
Ändringar sker under projektets gång, och ställer krav på en tydlig kommunikationsförmåga så slutresultatet blir bra för kund.

KVALIFIKATIONER/ÖNSKEMÅL
• Erfarenhet av fotografi/bildredigering är mycket meriterande.
• Vi ser gärna att du har god förmåga att tolka ritningar och kartor.
• Vi ser gärna att du har goda kunskaper i MS Office och Excel.
• Goda kunskaper i Photoshop är meriterande.
• Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Vi ser gärna att du har mycket god datavana.

ARBETSPLATS
Vi på wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång. Vi sitter i centrala lokaler vid Järntorget i Örebro. Du rapporterar direkt till närmaste projektledare och projektchef.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 970dbb99c1

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster