Om detta forum

  • Författare
  • Meddelande
Användarvisningsbild

mos

dbwebb

  • Inlägg: 11198
  • Blev medlem: 10 nov 2011, 09:52
  • Ort: Ronneby / Bankeryd

Om detta forum

Inlägg01 feb 2012, 10:13

Det visar sig att flera som går kurserna inom dbwebb är lärare (på allehanda institutioner såsom högskolor, gymnasier och grundskolor). De går ofta kurserna för egen fortbildning och för att få nya ideér till hur de kan lära ut. Det handlar om ideér inom pedagogik likväl som tips om läromaterial och övningar.

Tanken med detta forum är att ge en egen del som fokuserar på lärande och utbildning. Det handlar om att lära ut, men också att lära sig. Här passar tips på böcker, övningar, guider, artiklar och annat material som går att använda i undervisning. Du kan också tipsa om bra kurser där man kan lära sig mer om webbutveckling och webbprogrammering. Har du tips på bra pedagogiska sätt att lära ut eller förslag till hur man gör bra campus och distanskurser så är detta stället att diskutera dem. Eller kanske du bara vill berätta om något du testat i din lärarroll och om det funkade bra eller inte.

Det går bra att tipsa om eget material, kanske har du skrivit en bra installationsguide eller how-to och vill dela med dig av den.
...
..:
.... /mos

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 9 gäster