Systemutvecklare inriktning webbtjänster

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemutvecklare inriktning webbtjänster

Inlägg16 apr 2019, 06:28

Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.
Våra system används i polisernas vardag – dygnet runt, året runt. Från ett ingripande mitt i natten till att färdigställa en förundersökning inför en rättegång.

Polisens it-avdelning har ca 800 anställda och ansvarar för all it som används av myndighetens ca 30 000 medarbetare.

Polismyndigheten satsar på att öka leveranstakten av e-tjänster och vi söker därför fler utvecklare. Teamet ansvarar för att både utveckla och underhålla polisens samtliga e-tjänster. Arbetet drivs med agila metoder och testdriven utveckling. Teamet levererar kontinuerligt enligt CI/CD, vid utveckling används tekniker som t ex Java, Spring och Angular. Hela teamet deltar regelbundet i utvecklingsavdelningens innovationsdagar där vi tillsammans med andra grupper, arbetar med att komma på nya idéer och där man får möjligheten att testa nya verktyg och arbetssätt.

Polisens e-tjänst för att kontrollera giltigheten på pass och nationellt id-kort, har fått priset eDiamond Award som mest samhällsnyttiga e-tjänst 2018.

Arbetsbeskrivning
Vi söker både dig som precis har påbörjat din karriär men också dig som har en gedigen erfarenhet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi ser gärna att du har en önskan att lära dig nya saker och delar våra värderingar. Du behöver vara en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har en god förmåga att bryta ner komplexa uppgifter. Som systemutvecklare för e-tjänster kommer du få arbeta med ny teknik och möjliget att bidra till ett tryggare och säkrare Sverige genom varje leverans.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
- Relevant akademisk utbildning eller YH-utbildning inom IT (minst tvåårig), alternativt att du har motsvarande förvärvad kompetens som Polismyndigheten kan bedöma som likvärdig
- Erfarenhet av frontend/webb utveckling (HTML, CSS och Javascript) med ramverk som t.ex. Angular, React och Bootstrap
- Erfarenhet av Java
- Du måste behärska svenska väl, både i tal och skrift.

Vid utveckling av e-tjänster kommer du komma i kontakt med följande, tidigare erfarenhet är meriterade:
Linux, Agila metoder, GIT, Objektorienterad analys och design med UML, Web services (t.ex. REST eller SOAP) , Continuous Integration och Continuous Delivery (CI/CD), Docker och Kubernetes. Microservices, testdriven utveckling och testautomatisering

Varmt välkommen med din ansökan!
»» https://express.candarine.com/campaign/ ... b023553283

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 16 gäster