SQL-utvecklare sökes till Ds Smith Packaging Sweden AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

SQL-utvecklare sökes till Ds Smith Packaging Sweden AB

Inlägg04 jan 2019, 10:40

Söker du efter ett utvecklande jobb? Vill du jobba med ett inspirerande team inom IT där du kan bidra med dina idéer och erfarenhet? Då har du möjlighet att söka tjänsten som SQL-utvecklare hos oss.

Som SQL-utvecklare på DS Smith kommer du att vara med och vidareutveckla våra affärssystem samt ge support till verksamheten. Du ingår i ett team där du har nära samarbete med våra interna systemspecialister. Tjänsten är placerad i Värnamo.

Vi ser att rätt person för jobbet är en strukturerad och självgående problemlösare som gillar att jobba i team. Du har lätt för att samarbeta och förmågan att fokusera på rätt saker, stort som smått. Du kan sätta dig in i vad som ska uppnås och når resultat inom överenskomna ramar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av programmering i ett SQL-baserat affärssystem, gärna Jeeves. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med integrationer och EDI så är det positivt. Det är också meriterande om du har erfarenhet av:
- Microsoft SSRS (SQL Server Reporting Services)
- Crystal Reports
- Microsoft SSAS (SQL Server Analysis Services)
- Utveckling/administration av Microsoft Sharepoint

Eftersom vi ingår i en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har möjlighet till personlig utveckling och där våra värderingar; engagemang, utmaning, pålitlighet, idérikedom och ihärdighet präglar vårt arbetssätt.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 702eb2261f

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 61 gäster