Systemutvecklare / Utvecklare /Developer sökes till Attentec

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 156
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemutvecklare / Utvecklare /Developer sökes till Attentec

Inlägg04 jun 2018, 18:57

Din profil
De flesta av oss har civilingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller liknande. Vi jobbar med moderna ramverk och kodar i exempelvis C#, Java, C, C++, Javascript, Python mm. Vi arbetar i team och använder oss av parprogrammering, testdriven utveckling och andra agila arbetssätt.

Företagskultur
Vi arbetar i agila team vilket ger alla medarbetare, oavsett erfarenhet, möjlighet att utveckla och utvecklas. Engagemang och resultat, denna devis ligger till grund för vårt sätt att vara mot varandra, våra kunder och samarbetspartners. Engagemang innebär att ha en positiv attityd och vara öppna, pålitliga och ärliga i allt vi gör. Resultat handlar om att hjälpa våra kunder på det sätt som de behöver och förväntar sig.

Kompetensutveckling
För att alltid hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken använder vi upp till 10% av arbetstiden för att utveckla oss själva och vår kompetens. Här kan du påverka i vilken riktning du vill utvecklas och har möjlighet att själv formulera ditt kompetensutvecklingsprojekt. Bara fantasin sätter stopp!

Attentecs ledarskapsprogram
Vi erbjuder ett tvåårigt ledarskapsprogram som innebär en utbildningsdag per kvartal i genomsnitt. Målet är att deltagarna ska öka sin kunskap om sig själv som ledare, ledarskap i allmänhet,affärsmannaskap och företagande.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 908be08636

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 10 gäster