Global produktchef för ledande IT- lösningar inom logistik

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Global produktchef för ledande IT- lösningar inom logistik

Inlägg11 maj 2018, 17:42

Vill du vara med och möta branschens tuffa och spännande krav på effektiva IT- lösningar inom logistik? Vill du tillsammans med branschens ledande aktörer hjälpa kunder att ta total kontroll över sina logistikflöden? Vill du göra detta tillsammans med roligt gäng där dina prestationer ger utdelning? Då kan produktchef på CargoIT vara rätt för dig!

CargoIT erbjuder ett nytt moln- och webbaserat IT-system för logistikmarknadens ledande aktörer. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation.
Marknaden för dessa system är global. CargoIT ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på produkterna är hög.

Produktchef på CargoIT
CargoIT vill fortsätta överträffa branschens och kundens krav och vill därmed förstärka organisation med en produktchef som vill jobba med agil projektledning för CargoITs IT- och logistiksystem- CIS- Cargo Information Systems.

I arbetet som produktchef skall Du medverka i att ta fram kundanpassade lösningar som ger kunden möjlighet att ha total kontroll och en effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde.

Du skall bredda och fördjupa kundrelationerna och kunna informera om CargoIT:s hela produktportfölj. Arbetet kräver att Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik. Du skall ha ett övergripande produktansvar för marknad och teknikstöd.

Du skall ha lätt för att kunna kommunicera med våra kunder, kollegor, leverantörer och myndigheter eftersom du kommer att ha en mycket central roll. Du skall agera affärsmässigt och ha ett driv utöver det vanliga. Du måste kunna arbeta självständigt och vara initiativrik och prestigelös.

Du måste ha förmågan att leda större utvecklings- och kundprojekt. Vi tror att Du läst logistik och/eller systemvetenskap på högskolenivå eller skaffat Dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är en merit om du har erfarenhet från transport- och logistikverksamhet samt tullhantering och IT-system.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. (Läkarbesök)
Friskvårdsbidrag. Tjänsten är heltid och vi tillämpar individuell lönesättning. Utöver det tillämpar vi bonusprogram.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och om du känner att denna beskrivning passar in på dig tveka inte, ansök!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/ef612f287933

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 16 gäster