Junior webutvecklare till Evimeria i Göteborg

  • Författare
  • Meddelande

Yeti

css-hackare

  • Inlägg: 24
  • Blev medlem: 05 sep 2012, 14:03
  • Ort: Göteborg

Junior webutvecklare till Evimeria i Göteborg

Inlägg23 mar 2018, 17:00

Hejsan alla WIP:are och andra studenter och alumner som kanske läser detta.
Min före detta arbetsgivare som jag skrivit om tidigare, har bett mig lägga upp en till tråd om att dom söker nya medarbetare!

Först och främst kan jag berätta lite om vilka dom är och vad dom sysslar med.
Än så länge så är teamet ganska litet och består av ungefär 20-30 härliga karaktärer, där utvecklingsteamet utgör 8 personer om jag inte minns fel, dom har blivit fler sedan jag hälsade på hos dom senast.

Dom är ett litet självständigt bolag på ungefär 20-30 härliga personer, som sagt. Dom sysslar med en E-hälsoplattform, Tidbokning, Journalföring, E-Recept och en massa annat nytt sedan jag jobbade där senast.
Plattformen är till för vården, där läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal administrerar sitt dagliga arbete. Detta kan vara i form av planering i kalendrar, förskrivning av läkemedel, utfärdande av diverse blanketter och intyg, och givetvis journalföring av besök och så vidare.

Dom huvudsakliga teknikerna som används är:
Php, JavaScript (jQuery), MySQL, Apache (En ganska klassisk LAMP stack).
Dom arbetar också en hel del med docker och kringliggande tekniker för att förbättra sitt CI flöde och göra den delen starkare.

Jag har jobbat med gänget på Webdoc till och från sedan 2011, och kan verkligen varmt rekommendera att arbeta med dom. Det är fruktansvärt härliga kollegor och väldigt varierande utmaningar i tjänsten eftersom att dom fortfarande är ett litet team, med mycket efterfrågan!

För mer information om företaget och produkten kan man vända sig till https://evimeria.se/
Har man frågor så kan man maila mig på sebastian@storm-net.se eller kontakta gänget direkt genom El Jefe jesper.jannerberg@evimeria.se

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 12 gäster