Kursvärderingsfeedback Javscript1 HT18 LP2

  • Författare
  • Meddelande
Användarvisningsbild

Lew

dbwebb

  • Inlägg: 406
  • Blev medlem: 05 sep 2012, 13:42
  • Ort: Karlskrona

Kursvärderingsfeedback Javscript1 HT18 LP2

Inlägg31 jan 2019, 10:46

Länk till kursvärderingen

Kursvärderingsfedback för javascript1 HT18 LP2

Först och främst vill jag tacka för kommentarerna och att ni tagit er tid att fylla i kursvärderingen. Överlag verkar ni nöjda och vi som lärare är stolta över kursvärderingens index. Det finns alltid saker att göra bättre och det här är ett utmärkt tillfälle att få reda på hur ni som studenter verkligen uppfattar kursen och dess innehåll och upplägg.

Kommentarer som har återkommit i utvärderingen handlar om feedback och att det önskas mer grundlig feedback och tips på hur er kodstruktur hade kunnat göras annorlunda. Det är fullt förståeligt att man som student önskar mer feedback på sin kod. Det är ett problem vi är medvetna om och vi jobbar kontinuerligt på det.

Ett annat ämne som återkommer är att det önskas ES6 istället för ES5. Det är också fullt förståeligt, då det finns fullgott stöd för ES6 i dagsläget. Inför nästa kursomgång ska vi försöka ha uppdaterat materialet till ES6.

Det önskas även en mer jämn belastning genom hela kursen och hoppet mellan kursmoment 04 och 05 anses för stort. Det är något vi har jobbat med från tidigare kursvärderingar. Till den här kursomgången har vi rensat kursmoment 05 och tagit bort hälften av uppgifterna. De tidigare momenten har även omarbetats för att ge en bättre grund för kursmoment 05. Till nästa omgång ämnar vi se över det igen och försöker jämna ut belastningen ännu mer.

Det önskas även ett mindre fokus på html och css och mer fokus på javascript. Det krockade lite vad det gäller förkunskaper för en del studentgrupper. Vi ska se över materialet till nästa omgång samt vilka studentgrupper som kommer in i kursen.

Jag noterar att det framkommer önskemål om mer videos och exempel, bland annat runt kursmoment 6 där moduler tas upp. Det finns även önskemål om fler labbuppgifter. Det ska vi fylla på till nästa omgång.

Jag noterar med glädje att många har uppskattat kursen och strukturen runt uppdelningen av kursmoment och dess uppgifter.

Återigen tack för er feedback!

Kenneth Lewenhagen
When in doubt, use brute force.
Online
Användarvisningsbild

mos

dbwebb

  • Inlägg: 11065
  • Blev medlem: 10 nov 2011, 09:52
  • Ort: Ronneby / Bankeryd

Re: Kursvärderingsfeedback Javscript1 HT18 LP2

Inlägg08 feb 2019, 12:03

...
..:
.... /mos

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 12 gäster