Sida 1 av 1

"Not Found" på studentservern

InläggPostat: 15 okt 2016, 11:36
av lrc
Av och till när man försöker nå filer som ligger på studentservern med en webbläsare (såsom de publicerade me-sidorna) fungerar det inte, utan det enda man får som svar är ett dokument med texten "Not Found" tillsammans med en 404-statuskod.

Jag har inte hittat något uppenbart mönster i när felet uppträder, men när det väl gör det gäller det (vad det verkar) samtliga filer på samtliga konton. Väntar man en liten stund -- jag har varit med om allt från några minuter upp till nästan en halvtimme -- och laddar om så fungerar det igen.

Vad beror detta på och går det att fixa? Det är ju tråkigt om det skulle inträffa just när man skall visa upp någonting för någon, vilket Lagen om alltings jävlighet närmast garanterar -- särskilt om denna någon skulle råka vara en potentiell uppdragsgivare som vill kolla in tidigare portföljprojekt...

Re: "Not Found" på studentservern

InläggPostat: 15 okt 2016, 12:32
av mos
Fler som har problem?

Bara med studentservern?

Andra BTH-system?

Liknande problem på dbwebb.se?

Re: "Not Found" på studentservern

InläggPostat: 15 okt 2016, 12:48
av thulin
Jag ser det också lite då och då, vissa perioder är det mer, vissa mindre.
Har bara sett det på studentservern.

Re: "Not Found" på studentservern

InläggPostat: 24 okt 2016, 20:32
av magi16
Hade det problemet idag, men bara på Firefox. Efter en stund funkade det igen. Jag rensade cache, men tror inte det hade med det att göra. Chrome gick fint hela tiden.