Backend utvecklare till kontoret i Stockholm

  • Författare
  • Meddelande

kjellinpierre

nykomling

  • Inlägg: 1
  • Blev medlem: 01 okt 2019, 10:47

Backend utvecklare till kontoret i Stockholm

Inlägg01 okt 2019, 10:56

Utvecklingsteamet på ABS Wheels ansvarar för mobilanpassningen av ABS Wheels erbjudande och kundupplevelse. Vi är mitt i den fortsatta utvecklingen av vår bankapp där vår utgångspunkt, precis som med ABS Wheels övergripande vision, är att utmana och utveckla branschen genom att alltid vara i framkant.

För att vara en trendsättare på marknaden och säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller användarupplevelse och teknik, är det självklart för oss att vi jobbar med en modern teknikstack. Vårt driv kring att leverera bästa möjliga användarupplevelse, samtidigt som vi hela tiden vågar testa nya tekniker, är det som kännetecknar oss.

Som backend-utvecklare hos ABS Wheels kommer du ingå i vårt utvecklingsteam. Våra IT-team är korsfunktionella och består av mellan 3-5 personer. Mobilteamet består idag av både backendutvecklare, iOS- och Androidutvecklare samt produktägare, testare och designers. Fokus ligger på nyutveckling men alla i teamen tar ansvar för tjänsternas fulla livscykel och att produkten levererar ett affärsvärde.

Du kommer att arbeta med utveckling av backendsystemen och api:erna som apparna konsumerar. Det är därför viktigt att du har en god förståelse för applikationsarkitektur, plattformskapacitet, utvecklingsramverk och .NET core.

Vi är totalt 22 personer på bolaget varav 7 tillhör IT. Resterande är produktion och lager.

Om dig

Vi letar efter dig som är en vass backend-utvecklare, engagerad och driven, har lätt för att lära dig nytt och att jobba med de senaste teknikerna.

Vi ser gärna att du sätter konsumenternas behov i fokus och att du förstår vikten av ändamålsenliga lösningar. Du gillar att jobba tillsammans med andra och att lyfta teammedlemmarna till att bli så värdeskapande och effektiva som möjligt.

Vi tror att du som söker har goda kunskaper eller erfarenheter inom ett eller flera av dessa områden:

• .net core
• Azure
• Devops
• REST-api:er
• git
• Azure service bus
• Eventhantering
• Testdriven utveckling

Tjänsten är på heltid i en tillsvidareanställning (vilken föregås av provanställning) placerad i Stockholm. Start så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

VARFÖR ABS Wheels OCH VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Gemenskap, innovation och den senaste tekniken är saker som kännetecknar oss. Här får du chansen att tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbeta i ett team med hög teknisk höjd.

Att man trivs på ABS Wheels är mycket på grund av den valfrihet och ansvar som teamen har. Utlopp för idéer och möjlighet att påverka sitt arbete är saker som kännetecknar arbetsmiljön. För oss är det självklart att varje individs utveckling värdesätts högt vilket innebär ett stort fokus på kompetensutveckling.

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur, som kan beskrivas utifrån våra värdeord Entreprenörskap, Engagemang och Etik. Vi erbjuder dig ett riktigt bra förmånspaket, att få vara en del av ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter, löpande kompetensutveckling, aktiv satsning på god hälsa, gemensamma aktiviteter på och utanför arbetsplatsen. Du får en fartfylld och stimulerande arbetsmiljö i Stockholm kanske snyggaste kontor med havsutsikt!

Känner du att det passar in på hur du skulle vilja ha det på din arbetsplats tror vi att du kommer att trivas riktigt bra tillsammans med oss!

Jobbet gäller nya sajten abswheels.com som förvaltades nyligen, mer om det finns på nyhetssajten Breakit. Jobbet som backendutvecklare gäller inte abswheels.se (svenska sajten). Du bör därför förstå de engelska språket väl.

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster