IT-Projektledare sökes till Cargoit i Skandinavien AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

IT-Projektledare sökes till Cargoit i Skandinavien AB

Inlägg04 jun 2019, 07:04

Vi är nu inne i en mycket expansiv fas, efterfrågan på produkterna är hög och stora krav ställs på att fortsatt möta branschens allt högre och mer komplexa krav. System inom koncernen integreras för att befästa positionen som världsledande systemleverantör av logistiksystem.

För att kunna möta den stora efterfrågan behöver CargoIT nu utöka sin styrka med bl.a. duktiga IT-projektledare. Kontoret är för närvarande beläget i Upplands Väsby, men under året kommer kontor öppnas i både Stockholm och Uppsala. Placering kan diskuteras.

Din profil

Du ser möjligheter, är lösningsorienterad och vill gärna vara med och skapa framtidens logistiksystem, både nationellt och internationellt tillsammans med vårt team och kunderna. Du har med fördel ett intresse för teknik och du är kommunikativ, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra, förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.

Vi tror att du har läst logistik, projektledning och/eller systemvetenskap på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från logistikverksamhet, tullhantering samt
IT-system.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet kommer du samarbeta med kollegor i Sverige och utomlands samt att du kommer kommunicera direkt mot kunder. Du behöver kunna arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål, likväl som tillsammans med andra i större projekt. Du kommer att leda utvecklings- och kundprojekt, både internt och externt. Du kommer att kommunicera med kunder, kollegor, leverantörer och myndigheter och kommer därav ha en mycket central roll. Du behöver agera affärsmässigt och medverka tillsammans med produktcheferna för att ta fram kundanpassade lösningar som ger kunden möjlighet till total kontroll och effektiv administrativ hantering av sitt logistikflöde. Koncernspråket är engelska och med stor fördel talar du även svenska.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt, både nationellt och internationellt. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och om du har vad som krävs för – skicka in en ansökan.

Ansök här: https://r.cndrne.com/campaign/url/forward/9949ce77007c

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 18 gäster