Java Utvecklare – Backend & Devops sökes till So4It AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Java Utvecklare – Backend & Devops sökes till So4It AB

Inlägg11 apr 2019, 06:36

SO4IT är ett medelstort IT-företag som arbetar med de senaste teknologierna inom Enterprise applikationer, läs mer på www.so4it.se. Vi söker nu efter fler medarbetare inom Backend och Devops som ska arbeta med oss och våra kunder, framförallt inom bank- och försäkringsbranschen. Vårt huvudkontor är beläget i Slussen, men du kommer främst att vara ute hos våra kunder i Stockholmsområdet.

Vi på SO4IT jobbar aktivt med att våra anställda ska må så bra som möjligt. Vi tillämpar en hälsopolicy vilket innebär att alla våra anställda erbjuds både Hälsosamtal och Friskvårdsförmåner. Även andra förmåner som exempelvis:

- Generös tjänstepension
- Årliga utomlandskonferenser

Som utvecklare hos SO4IT får du ständigt ta in ny kunskap och ha riktigt kul på jobbet! Är du en person som redan har mycket kompetens eller stora ambitioner till att ha det så är du välkommen i gänget!

Vi har egna produkter som är mycket attraktiva på marknaden och vi har även ensamrätt i Norden på världsunika produkter. Vi är medvetna om att vi är ensamma i mycket av det vi gör, så viktigast för oss är vad du kan lära dig, inte vad du redan kan. Vi välkomnar din ansökan oberoende av erfarenhetsnivå. Det vi däremot vill är att du är ödmjuk och öppen för sättet vi jobbar på.

För att passa in hos oss behöver du dock ha erfarenhet av:

Backend: Java8, Gigaspaces, MongoDB, gRPC, JUnit, Springframework

Devops: Ansible, Google cloud, Amazon AWS, Openstack, Linux, Jira, Jenkins, Nexus, Nginx, Apache load balancer

Vi söker dig som har social förmåga, trivs att arbeta i team, är ödmjuk och prestigelös och som har en stark drivkraft till att utvecklas och en vilja att lära.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/ ... 9c4dced145

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 18 gäster