IT-samordnare sökes till RGS Nordic AB (Göteborg)

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

IT-samordnare sökes till RGS Nordic AB (Göteborg)

Inlägg18 mar 2019, 08:13

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. På flera områden är vi idag marknadsledande och vi ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför.

Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet, söker vi nu en skicklig, proaktiv och strukturerad IT-samordnare som kan stödja och utveckla den svenska organisationen i nära samarbete med externa leverantörer. I rollen kommer du att rapportera till IT-chefen i Danmark och fungerar som dennes högra hand gällande IT beslut för den svenska organisationen som idag består av ca 80 anställda. Din arbetsplats blir på huvudkontoret i Göteborg.

RGS Nordic erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Du kommer att ha passionerade och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen.

Tjänsten
Det IT-strategiska målet är att de danska och svenska avdelningarna inom IT-området ska ha samma upplägg och skötas av samma leverantörer när det gäller drift och support. Därav söker vi en person som blir ansvarig för att IT-installationerna i Sverige följer den etablerade IT-strategin och blir involverad i många utvecklingsprocesser inom IT-området.

I rollen som IT-samordnare ser vi att du kan ta ansvar för följande uppgifter:
• Du fungerar som en länk mellan den svenska organisationen och den danska IT-avdelningen.
• Samarbeta med leverantörer och affärspartners som stöder den svenska organisationen när det gäller IT-verksamhet och IT-stöd i vardagen.
• Vara delaktig och aktiv vid implementering av nya IT-lösningar i den svenska organisationen i nära samarbete med den danska IT-avdelningen.
• Implementering av nya system i Sverige samt vara stöd och assistans till dessa och hantera nya IT-beställningar.
• Konfiguration och felsökning av hårdvara, installation av programvara samt hantera och utarbeta dokumentation och guider.
• Administrera nya telefonabonnemang samt avsluta. Registrera förändringar gällande omflyttning, nyanställning och avgång.

Rollen innebär att den grundläggande IT-infrastrukturen har satts och att RGS Nordic nu förstärker IT-applikationen i Sverige genom standardisering och etablering av gemensamma lösningar. Bland annat har alla vågsystem ändrats och ett nytt ERP-system har etablerats. Du kommer även hantera administrativa, operativa uppgifter och rutiner.

Din profil
• Du har en relevant IT-teknisk utbildning alternativ arbetar som IT-Tekniker/ IT- samordnare idag.
• Svenska och engelska, i tal och skrift samt förstår danska språket väl.
• Goda datakunskaper och gedigen kunskap om Windows i en Microsoft-baserad IT- miljö.
• B-körkort
Meriterande är om du
• Har 2–4 års arbetslivserfarenhet från liknande befattning
• Tidigare arbetat som arbetsledare

Som person förstår du och kan tillhandahålla god service likaså har du lätt för att kommunicera med olika grupper, kollegor och leverantörer, vilket är avgörande för din framgång i rollen. Du kan arbeta självständigt och har en strukturerad inställning till uppgifterna. Dessutom ser vi att du är van att delta i projekt och är ett naturligt stöd för dina kollegor. Vidare drivs du av att ha ett brett kontaktflöde, då det är en stor del av din vardag och har du erfarenhet av leverantörshantering är det ett plus. Vi ser att du har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva och organisera. För att trivas i rollen som IT-samordnare räds du inte för att resa mellan olika arbetsplatser i Sverige likaså till Danmark.

Vi erbjuder
Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... affc3bfe69

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 16 gäster