Drift och teknikchef sökes

  • Författare
  • Meddelande

StanL

buggfixare

  • Inlägg: 141
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Drift och teknikchef sökes

Inlägg29 jan 2019, 15:02

Västra Mälardalens Kommunalförbund ger medlemskommunerna Köping, Arboga, Kungsör och Surahammar med tillhörande kommunala bolag och förbund service och support inom bland annat räddningstjänst, lön, krisberedskap, upphandling, IT och telefoni. Förbundet har totalt cirka 170 anställda varav ca 70 inom administrationen och 100 inom räddningstjänsten.

Vår värdegrund innebär att alla medarbetare ska känna stolthet i att arbeta i Västra Mälardalen kommunalförbund. Det når vi genom att visa respekt för varandra, engagemang , ha uppdragsgivarna i fokus och att allas gemensamma insatser bidrar till ett gott resultat för helheten.

Vill du vara med och utveckla och leda driften av IT-lösningar för våra medlemskommuner Arboga, Kungsör, Köping och Surahammar?

Västra Mälardalens kommunalförbund (VMKF) söker nu en drift- och teknikchef till IT-avdelningen. Rollen är direkt underställd IT-chefen. IT-avdelning ansvarar för att serva de fyra medlemskommunerna Arboga, Kungsör, Köping och Surahammar med tillhörande kommunala bolag i IT-drift- och utvecklingsfrågor. Vi är idag c:a 20 personer som jobbar med IT-support till 7 000 användare och 12 500 enheter. Vår miljö är baserad på Microsoftprodukter inom den kommunala administrationen och inom skolan är det i huvudsak Appleprodukter.

Du får som drift- och teknikchef ansvaret för utveckling av moderna IT-tjänster.
Vi har påbörjat vår resa mot implementering av ITIL och du kommer att vara med att utveckla avdelningens arbetssätt med hjälp av denna metod för hantering av IT-tjänster.
I ditt dagliga arbete leder du arbetsgruppen med uppdraget att föra gruppen framåt för att kunna leverera bra tjänster. Tjänsten innebär personal- och ekonomiansvar.

Som drift- och teknikchef kommer du att:
• leda IT-tekniker och systemtekniker på enheten
• realisera och utveckla de IT-tjänster som vi erbjuder
• äga de processer som IT-avdelningen arbetar efter
• livscykelhantera den tekniska infrastrukturen
• ansvara för IT-säkerheten
• ingå i en IT-ledningsgrupp tillsammans med IT-chefen

Vi letar efter dig som har:
• högskoleutbildning inom IT-området alternativt har gedigen erfarenhet av liknande tjänst
• kompetens inom IT-området
• erfarenhet av ledning av personal

För att lyckas med uppdraget krävs att du driver och ansvarar för gruppens processer samt tar ansvar för ditt uppdrag och dina medarbetare. Du ser människors potential och kan skapa engagemang samtidigt som du är tydlig med vad vårt uppdrag är och vilka mål vi ska mot. Du värdesätter delaktighet och ser personers olika bakgrund och erfarenhet som en tillgång i arbetet. Vid problem kan du självständigt finna lösningar.

Då vi jobbar på uppdrag från uppdragsgivare och samverkar mycket internt på förbundet vill vi att du precis som vi värdesätter ett gott samarbetsklimat med ett lyhört och tillmötesgående bemötande. För dig är det viktigt att anstränga sig för att leverera lösningar på kundens behov och känna dig trygg i vem du är som ledare.

B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten då våra medlemskommuner och deras bolag är sprida på ett större geografiskt område.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 265af1acb5

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 15 gäster