Mjukvaruutvecklare inbyggda system sökes

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 157
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Mjukvaruutvecklare inbyggda system sökes

Inlägg22 jan 2019, 16:43

Corebon AB expanderar och söker en
erfaren mjukvaruutvecklare av inbyggda system. Tjänsten innebär bland annat att man bär huvudansvaret för det inbyggda styrsystemet till de nyutvecklade frekvensomriktarna som är hjärtat i företagets innovativa processteknologi. Programmeringen görs huvudsakligen i C++ varvid kunskap inom det språket i hårdvarunära miljö är ett krav. Mjukvaruutvecklingen görs parallellt med elektronikkonstruktör och PLC programmerare för att interaktionen mellan mjukvara, hårdvara och yttre styrsystem ska fungera optimalt.

Processteknologin som bygger på induktionsvärmning innebär möjlighet till snabb, jämn och styrbar värmning, viktiga egenskaper som håller på att revolutionera kompositindustrin. Frekvensomriktarna är helt egenutvecklade, baserade på toppmoderna komponenter, så som kiselkarbidtransistorer, och styrs av två ARM-processorer.

Kvalifikationer och
egenskaper

Du är civil- eller högskoleingenjör med flera års erfarenhet av att arbeta med programmering av mikrokontrollers, gärna ARM. Du har lätt för att sätta dig in i och kritiskt granska existerande kod. Du är driven och trivs med att praktiskt implementera, testa och felsöka programvaran i den faktiska processen.

Nödvändiga
kvalifikationer

- Minst högskoleingenjör inom elektroteknik, datavetenskap eller motsvarande
- Minst fem års arbetslivserfarenhet av hårdvarunära programmering
- Goda kunskaper inom C/C++

Önskvärda kvalifikationer
- Erfarenhet av ARM processorer
- Erfarenhet av elektronikutveckling
- Kunskaper inom reglerteknik

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 184f92954a

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: MSN [Bot] och 25 gäster