Utvecklare sökes till Icomera

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 157
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Utvecklare sökes till Icomera

Inlägg04 jan 2019, 12:48

Vill du vara en del av vårt snabbväxande karriärföretag Icomera?

Här erbjuds du möjligheten att vara med och påverka framtidens teknik för publika transporter - vi är mitt i den miljömässigt mycket viktiga "smart-society" rörelsen, som minskar utsläpp och förbättrar livskvalitén runt om i världen.

Här får du arbeta på en verkligt innovativ och snabbt växande marknad. Som systemutvecklare erbjuds du en flexibel, rolig och varierad arbetsdag i en internationell miljö med engelska som koncernspråk. Här blir du en del av ett Karriärföretag - Icomera blev utsedd till Karriärföretag 2015, 2016 och 2017.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare kommer du att vara en viktig del av ett SCRUM-team som utvecklar mjukvara för nästa generations nätverksroutrar avsedda för fordon. Här arbetar du med produkter som används av ett stort antal användare både i Sverige och runt om i världen, däribland passagerare på några av världens största tåg- och bussoperatörer i Europa och Nordamerika.

Embeddedteamet ansvarar för routerns applikationer och operativsystem samt arbetar med analys, design, implementation och mjukvarutest. Utveckling sker både i user- och kernelspace för Linux systemet. Teamet arbetar även med den firmware som körs i routerns microcontroller.

I rollen arbetar du nära hårdvaruteamet och vi tror därför att du som har erfarenhet av utveckling och felsökning kommer att trivas extra bra i tjänsten. Du kommer även att samarbeta med webbutvecklingsteamet som är ansvariga för att utveckla backendprodukterna som innehåller konfiguration, övervakning och statistik i Icomerasviten. Då Icomeras lösning bygger på nätverksteknik är kunskap och förståelse för nätverk ett stort plus.

Vem är du?
I rollen som systemutvecklare trivs du som har kunskaper i Linux C och C++. Vi ser även gärna att du har förståelse för Bash, TCP/IP, UDP, routing, iptables och VLAN. Har du Bachelor/Master i datavetenskap, matematik eller fysik är detta meriterande.

Hos Icomera trivs du som gillar varierande arbetsuppgifter och tycker om att arbeta på ett företag där det händer mycket. Här får du påverka ditt arbete och nya tankar och idéer välkomnas. Är du lösningsfokuserad med starkt driv kommer du att trivas hos oss.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 74cabbfede

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 25 gäster