Local Infrastructure Manager sökes till LloydsApotek

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 157
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Local Infrastructure Manager sökes till LloydsApotek

Inlägg04 jan 2019, 11:39

LloydsApotek öppnade sitt första svenska apotek i Eskilstuna i februari 2010, då under namnet DocMorris. Idag driver LloydsApotek 78 stycken apotek på ett 40-tal orter över hela Sverige. LloydsApotek vill på ett passionerat och effektivt sätt erbjuda meningsfulla och innovativa apotekstjänster som inspirerar människor till ett mer positivt liv.

Hos LloydsApotek möter kunden kompetent och välutbildad personal som är experter inom receptbelagda läkemedel, hud och värk. LloydsApotek är en del av McKesson Europe. McKesson Corporation, med huvudkontor i USA, är huvudägare i McKesson Europe AG. McKesson är en global ledare inom produktflöden för vården, öppenvårdsapotek, cancer- och specialistvård samt tekniska systemlösningar för vården.

Vill du vara en del av en spännande resa och bidra till den fortsatta utvecklingen av en apotekskedja? Vi letare efter en driven och självständig Local Infrastructure Manager för att ytterligare stärka vårt IT-team om idag 5 personer.

Om du har flerårig arbetslivserfarenhet inom nätverk- och systemintegrationer, där du designar, bygger, monitorerar och ger support – då kan jobbet hos oss på LloydsApotek bli nästa utmaning för dig!

Din roll
Som Local Infrastructure Manager hos oss, ansvarar du för planering, genomförande, support och monitorering av våra systemintegrationer. Du kommer vara teknisk ägare och agera som en tydlig kravställare gentemot våra systemleverantörer, såväl interna som externa.

Du är i din roll en driven arkitekt som designar, tar fram lösningar och genomför dem, samtidigt dokumenterar du på ett sätt som förutsätter struktur och noggrannhet.

Rollen innebär att behärska:
- SOAP, REST, JSON, XML
- LAN/WAN
- Firewalls och proxies
- Routers och routing
- DNS/DHCP verktyg
- Övervakningsverktyg
- IPv4/IPv6 behärskas på senior nivå
- Erfarenhet av både Windows och Linux.

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet av att skriva kod, drifta och ställa queries i SQL, samt managera BI kuber.

Tjänsten är placerad i en regulariserad verksamhet där utmaningen är att hitta smidiga lösningar som fungerar operationellt och i enlighet med lagar och riktlinjer kring datasäkerhet, SOX och LloydsApoteks policies.

Du kommer vara en av nyckelpersonerna, i ett omfattande systemutbyte av vårt POS och dispenseringssystem och medföljande integrationer.

Vem gillar att arbeta här?
För att lyckas väl i jobbet ser vi att du har flerårig arbetslivserfarenhet inom system, integrationer och design. Du är tekniskt orienterad och har en mycket god analytisk förmåga som hjälper dig att identifiera problem och hitta lösningar.

Som person är du självständig och lösningsorienterad. Du har ett strukturerat sätt att arbeta och har också god förmåga att flytta fokus mellan operativ problemlösning och strategiska frågor. Du är öppen och social, och värdesätter att dela kunskap med dina kollegor.

Det är en stor fördel att ha arbetat i en större organisation och ha förståelse för IT Cyber Security och ITIL styrda miljöer.

Du har en eftergymnasial utbildning inom IT och/eller annan jämförbar erfarenhet som bevisats av certifikat/intyg. Du är flytande på svenska och engelska (i både tal och skrift), då du kommer ha mycket kommunikation internt och inom koncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på vårt servicekontor på Rosenlundsgatan i Stockholm, tillsammans med det övriga IT-teamet.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 45da6c2886

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 25 gäster