Tech Lead .Net sökes till Certainest AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

buggfixare

  • Inlägg: 141
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Tech Lead .Net sökes till Certainest AB

Inlägg17 dec 2018, 08:47

Företaget
Certainest är ett konsultbolag där personalens kompetens och utveckling ligger i fokus. Att utvecklas och lära sig nytt är kul, det ger även möjligheten att på bästa möjliga vis bidra i projekt, vägleda kunder och utvecklas med kollegor.

Vi söker efter fler fantastiska och engagerade kollegor som vill vara del i ett bolag som investerar i sin personal, har intressanta uppdrag och roligt på jobbet.

Vi erbjuder
Certainest är ett kreativt och modernt, specialistkonsultbolag som ger dig möjligheten att utveckla såväl dig själv som kunderna.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med dedikerade kollegor som är experter inom sitt område. Att vara engagerad, dela med sig och lära från varandra genomsyrar allt vi gör. Det är så vi bygger bolaget och vår gemensamma framtid.

Som specialistkonsultbolag vet vi att vi alltid måste sätta dig som konsult i centrum i allt vi gör. Vi lägger stor vikt vid och investerar i våra konsulters kompetens kontinuerligt. Alla våra konsulter har en egen utvecklingsplan och budget som säkerställer att du upprätthåller högsta nivå av kunskap.

Om projekten
Som Certainest konsult är du en nyckelperson för kunden och en har nyckelroll i deras projekt. Du är involverad i kundprojekt som utvecklar lösningar som är ledande och kommer att förändra branschen, där ni använder de senaste teknologierna.

Är detta du?
Är du erfaren systemutvecklare inom .Net och .Net Core som är mogen att ta en Tech Lead roll. Van att röra dig fullstack, utvärdera och välja ramverk samt gillar DevOps miljö och molnbaserad arkitektur gärna inom Azure eller AWS.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 1c68e7d26f

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 10 gäster