Senior Programmerare, PLC-Expert - 004WVF sökes

  • Författare
  • Meddelande

StanL

buggfixare

  • Inlägg: 147
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Senior Programmerare, PLC-Expert - 004WVF sökes

Inlägg10 nov 2018, 06:52

Är du vår nya analytiska programmerare med PLC kompetens? Gillar du problemlösning? Läs mer här nedan

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka din egen karriär under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på hållbarhet, work-life balance och mångfald.

Vi söker en programmerare till vår avdelning Application Center. Du arbetar idag som programmerare och har ca två års erfarenhet av PLC programmering och fastighetsautomation, men nu vill du ta nästa steg. Arbetet består i att leverera program och grafik till våra projekt inom fastighetsautomation. I arbetet ingår även att ta fram best practice vid programmering av våra produkter och lösningar genom att samla in och uppdatera dig kring tekniska lösningar som kollegor i landet genomfört och hjälpa till att utveckla och sprida dem lokalt och nationellt.

Som vår nya kollega i teamet kommer du utföra komplicerade projekt både lokalt och nationellt. I första hand är du en del av ditt team men kommer även ingå som resurs och verka inom projekt som drivs lokalt. Ditt team bestående av ett antal programmerare är utspridda över landet. Arbetsort är Stockholm/Malmö eller Göteborg.

Vi söker dig som är självständig, servicemedveten och relationsskapande då du kommer ha flera kontaktytor. Du är uthållig, analytisk och tycker om att lösa problem. Vi ser också att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska.

Kontaktpersoner
Om du vill berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Anna Sevenheim på tfn 010-478 23 90. Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 0b59725f2b

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 14 gäster