Backendutvecklare sökes till spännande esport/gaming startup

  • Författare
  • Meddelande

Sam.Niskanen

på gång

  • Inlägg: 3
  • Blev medlem: 04 maj 2018, 14:15

Backendutvecklare sökes till spännande esport/gaming startup

Inlägg05 nov 2018, 15:12

Vi är ett litet startup med stora ambitioner som brinner för gaming och esport. Idag är vi sex personer: Fyra utvecklare, en UX-designer och en affärsutvecklare. Vår vision är att bygga ett hem åt innehållsskapare, esportprofiler och fans – en samlingsplats för allt spel- och esportsrelaterat innehåll på nätet där användaren kan personifiera sin upplevelse.

Vi har sedan tidigare kontakter med organisationer och aktörer inom branschen och söker nu ytterligare en backend-utvecklare som vill vara med och stärka vårt team och se till att vi kan leverera produkter och tjänster av toppklass.

Vem är du?


Utöver passion™, personlig lämplighet, bildbarhet och förmåga att kommunicera och samarbeta skulle det vara trevligt med någon som även har tekniska kunskaper. Vi söker därför en person med flera års yrkesmässig erfarenhet av att arbeta med mjukvaruutveckling i team.

Den nuvarande kodbasen är skriven i C# tillsammans ASP.Net Web Api 2.0 samt Microsoft SQL Server för datalagring. Vi söker någon med erfarenhet av att arbeta med databaser och gärna stora mängder föränderlig data.

Erfarenhet av Microsoft Azure, framförallt Azure Service Bus, är meriterande då det är där vår lösning hostas.

Din roll:

Rollen innebär både stor frihet och eget ansvar. Du kommer arbeta tillsammans med våra utvecklare, arkitekt och produktägare och du kommer ha möjlighet att påverka utformningen av såväl teknikstack, arkitektur och nya features. Därför ser vi gärna ett genuint intresse för gaming och/eller esport.

Alla i teamet hjälps åt med det som ska göras och därför är förmågan att kommunicera, samarbeta, planera och leverera viktig.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en plats i ett nytt, spännande bolag med en skalbar affärsmodell och en massiv potentiell användarbas. Vi erbjuder andelar i bolaget till rätt person. Vi gick live med vår beta, http://www.lurkit.com, i April i år så ditt jobb kommer att påverka plattformen direkt.

Intervjuer sker löpande.

Övrig information:

Kontakt: hello@lurkit.com

Start: Januari 2019

Plats: Linköping

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 55 gäster