Digitaliseringsansvarig sökes till Volutiong Group Nordic

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 154
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Digitaliseringsansvarig sökes till Volutiong Group Nordic

Inlägg31 okt 2018, 04:46

Arbetsuppgifter
Som digitaliseringsansvarig kommer du ha en central roll i företagens digitala omställning och vara djupt delaktig i utförandet av projektet. Du fortsätter utveckling, harmonisering och standardisering av företagets affärssystem och har ansvar för att ta fram och underhålla en långsiktig plan. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och såväl knutna till externa projekt såsom PIM och web, som interna såsom affärssystem och Machine Learning-projekt. Du säkerställer att vi ser framåt och arbeta proaktivt med digitalisering
Denna rollen kommer arbeta tätt ihop med koncernbolagen i norden och vissa projekt kommer även drivas ihop med hela börsnoterade koncernen som är representerad i cirka 15 länder. Det ger således stora möjligheter till att påverka framtiden för den växande nordiska divisionen av koncernen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och ambitioner.
Rollen är en kombinerad operativ och strategisk roll där du rapporterar till CFO med placering i Gemla. Tjänsteresor inom Norden kommer krävas i en begränsad omfattning.

Din bakgrund
Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område och erfarenhet av att driva och implementera IT lösningar som t ex projektledare eller ansvarig. Du tycker det är lika spännande att harmonisera web-plattformar som att koppla ihop plastmaskiner med affärssystem eller rulla ut en ny innovativt arbetssätt i affärssystemet.
Meriterande om du tidigare arbetat med digitaliseringsprojekt, affärssystemsutveckling, PIM eller IoT lösningar för industrin samt erfarenhet har av Monitor ERP, SQL och BI-lösningar.
Du har en god kommunikationsförmåga med både vana IT-användare som med våra duktiga yrkesarbetare för att säkerställa maximal nytta av befintliga och nya IT-lösningar. Då denna rollen kommer arbeta över företagsgränser så är det viktigt att förståelse och intresse finns för varje företags utmaningar och historik.

För att trivas hos oss bör du ha en öppen och positiv personlighet, vara prestigelös, flexibel och tycka om att jobba i en föränderlig miljö.

Varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Gemla utanför Växjö.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO Andreas Löfstrand, 0470-707705 eller HR Ansvarig Pernilla Sundén, 0470-70 77 01

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/ ... cf4525798a

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 11 gäster