Problemlösande systemutvecklare sökes till Systemite

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 159
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Problemlösande systemutvecklare sökes till Systemite

Inlägg19 sep 2018, 09:27

Vill du arbeta med agil systemutveckling på ett produktbolag där du får vara med och utveckla vår produkt och våra tekniker? Systemites produkt SystemWeaver är automotiveindustrins stora favorit och vi söker nu efter nya, fantastiska systemutvecklare!

Om oss
Systemite tillhandahåller en av marknadens mest avancerade informationshanterings-plattformar för systemteknik och mjukvaruutveckling. Vår produkt SystemWeaver möjliggör en enkel integration av företagets designinformation för varje komponent där all information länkas samman i ett system. SystemWeaver har kommit att bli en viktig plattform inom automotiveindustrin där vi arbetar med kunder som Nevs, Volvo Cars och Volvo Trucks. Vi har även flera, spännande globala kunder som vi gärna berättar mer om när vi träffas.
Just nu påbörjar vi en ny resa och vårt utvecklingsteam växer, därför vill vi ha dig!

Om tjänsten
Som systemutvecklare hos oss jobbar du med utvecklingen av vår produkt SystemWeaver. Du arbetar agilt tillsammans med ditt team där du har chans att påverka och förbättra processer och tekniker, något som driver dig då du ständigt får sätta tänderna i nya utmaningar och komma med lösningar på nya problem som dyker upp. Vi är just nu inne i en förändringsfas och arbetar i ett blandsystem där vi använder oss av C# och Delphi. Under produktens livstid är planen att bygga om delar av produkten allt eftersom behov uppstår, en utmaning som vi tror att du välkomnar med öppna armar.

Som utvecklare hos oss kommer du bland annat få arbeta med:
• Agila arbetsmetoder
• Modeller och metamodeller
• Minnesdatabaser och hybriddatabaser
• Interpretatorer
• Kodgeneratorer
• Visualisering och visuell editering
• Rekursiva strukturer och grafdata

Vårt utvecklingsteam växer, därför har vi ett flertal lediga tjänster att fylla! Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Det här får du av oss
Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak och förmånliga villkor i Gårda, centrala Göteborg. Vi älskar utveckling och ser gärna att du vidareutvecklar och utvidgar dina kompetenser hos oss!

På kontoret bjuder vi på frukost varje dag och behöver du en paus från programmerandet har du fri tillgång till vårt goda kaffe, läsk och så klart, det obligatoriska pingisbordet. Dessutom ger vi dig friskvårdsbidrag, ett grymt pensionssparande och sist men inte minst tar vi varje år med dig på en riktigt spännande konferens!

Om dig
Oavsett om du har några års erfarenhet av systemutveckling eller om du är en nyexaminerad systemutvecklare är du en problemlösare av rang med ett ohejdbart intresse för systemutveckling. Du trivs som bäst när du får djupdyka i ett problem för att hitta den absolut bästa lösningen för situationen tillsammans med dina teammedlemmar. Vilket programmeringsspråk som används är för dig mindre viktigt, ditt mål är att ständigt utvecklas, lära dig nya tekniker och få nya erfarenheter. Du är kreativ och prestigelös och du drivs av att jobba i team där du kan bolla dina idéer och tankar.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/ ... 517278de62

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 76 gäster