Management / SAP / Affärssystem sökes till Corechange AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Management / SAP / Affärssystem sökes till Corechange AB

Inlägg18 sep 2018, 09:21

Är du vår nästa SAP-guru, stjärnsäljare, mobilitetsexpert eller ledare?

Att arbeta med något som är både kul och utvecklande är en dröm för de flesta människor. Vissa personer trivs bäst med att få analysera och utveckla, andra av att driva projekt, designa lösningar eller leda andra. Somliga är generalister och ser helhetsbilden, andra är experter inom mindre områden. Hos oss finns möjligheten att hitta en roll som passar dig, och plattformen för att växa och utvecklas.

Vi rekryterar aldrig till en specifik roll, vi rekryterar dig.
Vi söker nu nästa generations SAP- och Managementkonsulter till CoreChange. Vi tror att du har arbetat som konsult i något år och känner att du vill utvecklas vidare, alternativt har du en bakgrund som användare sedan några år och har deltagit i förbättringsprojekt kopplade till SAP.

CoreChange levererar spännande tjänster med fokus på SAP och Management. Våra kunder är allt från globala tillverknings- och detaljhandelsföretag till offentlig sektor och mellanstora fashion-bolag. Alla våra uppdrag har den gemensamma nämnaren att de ligger i gränslandet mellan verksamhet och affärssystem, där vi använder SAP som ett av våra verktyg för att realisera idéer och skapa framgångsrika företag.

Din profil
I rollen som konsult hos oss är du den viktigaste delen i CoreChange kundleveranser och du kommer vara en bidragande kraft i företagets resa framåt. Du kommer ingå i ett team med kunniga och trevliga kollegor.

Vi ser gärna
- Akademisk utbildning, gärna som civilingenjör, ekonom eller inom IT
- Minst ett års erfarenhet av att arbeta med SAP, gärna i projektform eller från en linjeroll
- Du har lätt för att lära och ta till dig ny kunskap och har en god förmåga att förstå samband
- Önskan om att jobba som konsult inom en bransch där det händer mycket och där du får ta stort eget ansvar för ditt arbete

Vi erbjuder dig
En företagskultur präglad av entreprenörskap, innovation och en stark vilja att hjälpa varandra att lyckas. Vi är dessutom övertygade att det går bättre för alla om vi har kul på resan! Vi tror att mångfald gör oss mer effektiva och kreativa och vi arbetar aktivt med frågan, varje dag. På CoreChange får du tillgång till ett unikt nätverk av erfarna kollegor, spännande uppdrag och kunder. Kort och gott, så lever vi våra kärnvärden!

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/ ... a2d1fef4e5

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 55 gäster