Java utvecklare sökes till SO4IT

  • Författare
  • Meddelande

StanL

buggfixare

  • Inlägg: 148
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Java utvecklare sökes till SO4IT

Inlägg07 aug 2018, 15:01

Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta uteslutande med Java och med plattformar som Gigaspaces XAP, Google RPC, Spark, Hadoop, Influxdata, MongoDB och InsightEdge. Vi söker efter utvecklare på alla nivåer men har du erfarenhet av Java 8 och 9 är det meriterande. Vi är medvetna om att vi är ensamma i mycket av det vi gör, så viktigast för oss är vad du kan lära dig, inte vad du redan kan. Det vi däremot kräver är att du är ödmjuk och öppen för sättet vi jobbar på med SUGAR.

För att passa in hos oss behöver du:
- Erfarenhet av systemutveckling inom Java, men vi söker även mer seniora utvecklare
- Erfarenhet av att arbeta med ramverk inom Java
- Erfarenhet av Gigaspaces XAP, Google RPC, Spark, Hadoop, Influxdata, MongoDB och InsightEdge
- Svenska i tal och skrift är ett krav

Det är även meriterande om du har:
- Relevant utbildning inom området
- Förståelse för virtualisering och Cloud computing-baserade lösningar
- Erfarenhet av Java 8 och 9

Vi är ofta anlitade av globala företag som kräver det där lilla extra därför kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har social förmåga, trivs att arbeta i team, är ödmjuk och prestigelös och som har en stark drivkraft till att utvecklas och en vilja att lära. Vi har egna produkter som är mycket attraktiva på marknaden och vi har även ensamrätt i Norden på världsunika produkter.

Vi på SO4IT jobbar aktivt med att våra anställda ska må så bra som möjligt. Vi tillämpar en hälsopolicy vilket innebär att alla våra anställda erbjuds både Hälsosamtal och Friskvårdsförmåner. Som utvecklare hos SO4IT får du ständigt ta in ny kunskap och ha riktigt kul på jobbet! Är du en person som redan har mycket kompetens eller stora ambitioner till att ha det så är du välkommen i gänget!

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/ ... 265fb01cc0

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 11 gäster