Beredskapssamordnare med kunskaper i informationssäkerhet

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 154
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Beredskapssamordnare med kunskaper i informationssäkerhet

Inlägg20 jul 2018, 10:29

Westinghouse Electric Company har ca 12 000 anställda i 15 länder. Westinghouse är pionjär och världsledande som leverantör av kärnkraftsanläggningar och -produkter och Westinghouseteknologin är basen för cirka hälften av världens kärnkraftverk i drift. I Västerås finns Westinghousegruppens kompetens- och utvecklingscentrum för kokvattenreaktortekniken och Bränslefabriken i Västerås är en av världens modernaste med tillverkning av bränslepatroner för både kokar- och tryckvattenreaktorer. Bolaget har byggt elva kärnkraftverk i Norden och levererar idag kärnbränsle och komponenter, ombyggnader, el- och kontrollsystem och service på marknaderna i Europa, USA och Asien. Westinghouse har idag knappt 1 000 anställda i Västerås och Täby (WesDyne Sweden) och är en komplett leverantör av kärnkraftsteknologi med mer än 50 års framgångsrik erfarenhet inom branschen. Mångfald och olikheter berikar vårt globala företag. För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionshinder eller sexuell läggning.

Nu söker vi nya kollegor till avdelningen för Säkerhet, Arbetsmiljö och Miljö!

Hur ser din arbetsdag ut?
Inom avdelningen EPS, Säkerhet, Arbetsmiljö och Miljö arbetar 13 personer som ansvarar för bl.a. transportsäkerhet, informationssäkerhet och brandskydd. Du blir en av fyra som ansvarar för området anläggningsskydd. Beredskapssamordnaren har tillsammans med övriga en viktig roll i arbetet att skydda företaget genom att ta fram och utforma, granska och revidera instruktioner omkring detta. Det blir viktigare att vara en del av ett globalt nätverk gällande informationssäkerhet och denna tjänst innebär ansvar för att strukturera upp och driva detta arbete. Du kommer att ansvara för en ständigt uppdaterad och effektiv beredskapsprocess samt att se till att företaget arbetar enhetligt med proaktivt beredskapsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer både vara teoretiska och operativa och exempel på andra ansvarsområden är:

- Omvärldsbevakning när det handlar om potentiella kriser och krishantering.
- Ta fram kompetens- och utbildningsplaner på individ- och gruppnivå
- Genomföra allmän utbildning inom beredskap och krishantering samt ta fram och arrangera olika övningar inom området.
- Vara organisationens specialist inom arbetet gällande informationssäkerhet

Vem trivs här?
Du har akademisk examen med inriktning mot krisledning, säkerhetssamordning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom beredskapssamordning eller krishantering och gärna erfarenhet av att lära ut detta till kollegor. Har du erfarenhet av arbete med informationssäkerhet är det meriterande och det är också viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du en god pedagog, analytisk och har god samordningsförmåga. Du är kommunikativ samt har lätt för att bygga relationer med andra människor. Viktigt är också att du har god förmåga att ha fokus på helheten och behålla ett strukturerat arbetssätt även i pressade situationer. Du är pragmatisk, har ett starkt eget driv och en god förmåga att på ett strukturerat sätt samla på dig data och kommunikation.

Ansök nu: https://express.candarine.com/campaign/ ... 19c75074b0

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 6 gäster