IT-ekonom sökes till Tage Rejmes Bil AB

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 154
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

IT-ekonom sökes till Tage Rejmes Bil AB

Inlägg21 jun 2018, 16:32

Vi söker en resultatorienterad IT-ekonom till vårt huvudkontor i Norrköping.

Är du en person som har en god ekonomisk grund med stort intresse av systemförvaltning och utveckling av omfattande processer, kan du vara den vi söker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som IT-ekonom på Rejmes huvudkontor är du en del av vår ekonomiavdelning. Arbetsgruppen hanterar centralt ekonomiarbete såsom ekonomistyrning, bokslut, budget, finansiering och ekonomiadministrativt utvecklingsarbete och systemförvaltning. Du är länken mellan vår ekonomiavdelning och IT-avdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förvalta och utveckla våra ekonomi- och affärsprocesser.

Rollen handlar om att bygga och utveckla rapporter samt andra stöd för utdata. Vilket bidrar till effektivisering av ekonomisk avstämning och uppföljning samt kvalitetssäkring av beslutsunderlag. Du kommer bland annat vara superuser i vårt BI-system, Mercur.

Tillsammans med övriga i teamet kommer du vara med och utveckla verksamheten och se till att rätt beslut kan fattas baserat på rätt beslut vid rätt tidpunkt. Du är involverad i olika IT-relaterade projekt.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi med it-inriktning eller annan utbildning som kan bedömas likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med Business intelligence. Du har en bra numerisk analytisk förmåga.

Du vill och vågar utmana hur saker genomförs samtidigt som du tycker om att gå ner på djupet i systemen. Du arbetar självständigt och strukturerat och trivs med att arbeta i en hög arbetstakt och under tidspress i perioder.

Som person är du ansvarstagande och slutför det du tar dig an.

Vi söker dig som har erfarenhet av ERP-system och det är meriterande om du har kunskaper i Mercur. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office paketen och SQL-erfarenhet.

Vi använder idag en stor mängd system: IFS ekonomi, tacdis och GDS utgör grunden i vår affärsverksamhet. Det viktigaste är att du har ett stort teknikintresse, är lösningsorienterad och har förmågan att se helheten.

Uppfyller du kvalifikationerna för tjänsten är du välkommen med din ansökan!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... f71cdddafc

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot] och 14 gäster