Software Developer sökes till Schneider Electric

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Software Developer sökes till Schneider Electric

Inlägg08 jun 2018, 14:47

Schneider Electricsöker utvecklare med kompetens kring Client/Webutveckling. För att kunna möta framtida förväntningar på en expanderande marknad söker vi utvecklare till vår systemlösning för effektivare energibesparing, säkerhet och klimat.

På R&D avdelningen utvecklas plattformen till framtidens intelligenta fastighetssystem. Centrum för utvecklingsavdelningen inom Building Management ligger i Lund och här är det i dagsläget över 80 personer involverade i mjukvaruutveckling.

Den vi söker måste ha ett genuint intresseför ny teknikoch nya utvecklingsmetoder för att passa in i vår utvecklingsmiljö. Vi söker dig som vill jobba i en öppen miljö där teamets resultat går före den egna prestigen. Som person är du positiv, driven och ansvarstagande och du har en passion för utveckling och vill bli en del av ett team i en global miljö.

Vi söker utvecklare, gärna nyutexaminerade, som både kan arbeta självständigt och i team. För att trivas hos oss ska du vara målmedveten samt tycka om att jobba med problemlösning. Du trivs att jobba i internationell miljö med utvecklingsteam i Sverige och USA.

Vi utvecklar i huvudsak i C# och C++ på plattformarna Linux och Windows.

Du har examen från teknisk högskola, systemvetarlinje eller annan relevant utbildning. För rollen som utvecklare behöver du ha ett stort intresse för mjukvaruutveckling och inte vara rädd för att utmana dig själv.

Vår agila utvecklingsprocess är baserad på SAFe©. Tjänsten ställer höga krav på social förmåga, samarbetsförmåga och kommunikativ förmåga. Mycket av kommunikationen sker på engelska och vi förutsätter därför att du har goda kunskaper i språket, både i tal och i skrift. Svenska i tal och skrift är meriterande.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... e32214350f

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 12 gäster