Systemutvecklare/Tekniker sökes

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 157
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Systemutvecklare/Tekniker sökes

Inlägg11 maj 2018, 17:03

Är du kreativ, lösningsorienterad och målinriktad? Ser du utvecklingsmöjligheter för framtidens IT- och logistikbransch? Vill du jobba tillsammans med andra briljanta utvecklare för ett av Sveriges ledande IT- och logistikföretag?

CargoIT är ett ledande IT- och logistikföretag som tillhandahåller ledande webbaserade affärssystem för transport och logistikmarknaden. Företaget har utvecklat ett nytt webbaserat affärssystem vilket nu på allvar nått marknaden. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global.

CargoIT utvecklar och erbjuder ett nytt moln- och webbaserat
IT-system för logistikmarknadens ledande aktörer. Affärssystemet har fokus på IT-stöd för transporter, lagerhållning, tullhantering och kommunikation. Marknaden för dessa system är global. CargoIT ligger i framkant och möter branschens allt högre och mer komplexa krav vilket gör att efterfrågan på produkterna är hög.

För att kunna möta den stora efterfrågan behöver CargoIT utöka sin styrka med kreativa systemutvecklare/tekniker och tillsammans med våra duktiga medarbetare ska du ansvara för genomförande av projekt.

Din profil
Du ser möjligheter och lösningar för framtidens IT- och logistikbransch och vill gärna vara med och skapa framtidens system nationellt och internationellt tillsammans med våra utvecklare. Du har ett starkt intresse av teknik och programmering och du är skapande, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra utvecklare/tekniker förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.

Vi tror att du har läst systemvetenskap/systemutveckling på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör ha goda kunskaper i Java och utveckling av presentationslager i Webb-applikationer (HTML, JavaScript, Ajax, JSP m.m.). Du bör även ha erfarenhet av följande; Linux, Tomcat/Nginx, XenServer, Dns, AD samt SQL-databaser.

Har du även erfarenhet av Nagios, Eclipse. Spring,
Hibernate, Jenkins, Git, Scrum, så är det meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Varje dag arbetar vi för att möta och överträffa våra kundkrav. Detta innebär att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik, tillsammans med ditt team och ansvarig produktchef. Arbetet hos oss kräver också att du har förmågan att föra en dialog med kunden under utvecklingsarbetet, samt efter installation hos kunden. I arbetet ingår också att underhålla servrar och kundsystem som finns som molntjänst hos CoreIT i Örnsköldsvik. Du kommer också att jobba med installation och support.

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt. Om du känner att denna beskrivning ovan passar in på dig så tveka inte - ansök!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... b43d850c46

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 18 gäster