Utvecklare sökes till Performiq

  • Författare
  • Meddelande

StanL

troubleshooter

  • Inlägg: 160
  • Blev medlem: 21 nov 2014, 20:28

Utvecklare sökes till Performiq

Inlägg26 apr 2018, 12:31

Vår digitaliseringsresa innebär mycket modern teknik och anpassade lösningar vilket gör att vi söker utvecklare som kan göra detta möjligt. Som utvecklare på 24Storage utvecklar du system som spelar en nyckelroll i upplevelsen för våra kunder. Du arbetar tillsammans i ett mindre team som har daglig kontakt med verksamheten. Vi har startat vår resa med en DotNet mikro tjänstebaserad miljö med Azure, där du som utvecklare kommer att vara en mycket viktig person i vidareutveckling. Vi vill att du ska kunna växa i en roll där du kan ta en aktiv del i design och implementation för alla tjänster och system i denna plattform.

Krav på person
• Du har några års erfarenhet av C# och .NET. Det är ett plus om du dessutom har erfarenhet av Azure och BI.
• Du drivs av att lösa problem och förenkla, är nyfiken och har ett inneboende driv att lära dig mer och sprida kunskap.
• Du trivs i en föränderlig miljö, mitt i verksamheten, där digitalisering står i fokus.
• Du är antingen junior eller senior, det spelar ingen roll, då vi tror att mångfald är nyckeln till bra gruppdynamik.

Övrigt
Tillsträde: snarast
Lön: enligt överenskommelse

Företagspresentation
24Storage grundades 2015 och strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner och företag att hyra förråd. Vi utvecklar nästa generations self-storage genom att kombinera e-handel, smarta och uppkopplade anläggningar och utveckling av en egen mjukvara. Vi erbjuder över 7 000 förrådsutrymmen och har över 4 000 kunder fördelat på 15 anläggningar runt om i Sverige. 24Storage är idag näst störst i Sverige och siktar mot att bli ledande inom förrådslösningar.

Vi värdesätter nyfikna medarbetare med en lösningsorienterad och innovativ framhållning. Vi erbjuder spännande och utmanande karriärmöjligheter med attraktiva förmånspaket i centrala Stockholm.

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... b5451958e0

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 20 gäster