Sida 1 av 1

kmom06 publiceras inte

InläggPostat: 19 okt 2018, 22:41
av knasenn
Hej,

Jag kör publish för kmom06 och får "OK". Dock är mappen tom när jag går till länken som anges i terminalen?

Vad ska jag göra?

Mvh Wille

Re: kmom06 publiceras inte

InläggPostat: 21 okt 2018, 17:48
av mos
Pröva dbwebb publish me.

Du kan testa olika saker.

1) Redigera en sida, i något kmom, publicera och se om det funkar.
2) Logga in på studentservern och se vad som är uppladdat.

Funkar det inte så:
Länka till sidan så kan man se om sakerna är uppladdade eller ej.

Re: kmom06 publiceras inte

InläggPostat: 22 okt 2018, 11:50
av knasenn
mos skrev:Pröva dbwebb publish me.

Du kan testa olika saker.

1) Redigera en sida, i något kmom, publicera och se om det funkar.
2) Logga in på studentservern och se vad som är uppladdat.

Funkar det inte så:
Länka till sidan så kan man se om sakerna är uppladdade eller ej.


Hej,

Jag körde "publish me" och får som förut "OK". Dock kommer ingen ändring när jag kikar på servern(genom att gå till länken). Jag testade att ändra i kmom05 och ändringen kom inte med.

Jag får följande meddelande efter uppladdningen
Kod: Markera allt
Publishing to '/home/saxon/students/20182/****/www/dbwebb-kurser/htmlphp/me' using root '/home/saxon/students/20182/aiur18/www/dbwebb-kurser/htmlphp'.
*.html using html-minifier....... (7)
*.css using cleancss........ (8)
*.js using uglifyjs (0)
*.php using php................................................................................................................................... (131)
OK Asserts: 998 Faults: 0
DONE to validate and publish course results.
Saved a log of the output: less -R '/home/JobbL/.dbwebb-publish.log'
Your files are now published on:
http://www.student.bth.se/~*****/dbwebb-kurser/htmlphp/me


Det bör ligga en kmom06 och även en början til kmom10 men båda är tomma.

Re: kmom06 publiceras inte

InläggPostat: 22 okt 2018, 12:02
av mos
Om du har problem med rsync så påverkar det också detta.

Låt oss först lösa:
viewtopic.php?f=44&t=7878

Så ser vi om saker laddas upp.
Om du har samma problem här så bör det visas ett felmeddelande i inledningen av kommandot som säger att rsync saknas.